1. Gnarly Head Viognier, 2009, Kalifornia, USA, 13,5%, 85SEK (System)
Silmä: Erittäin vaalea väri
Nenä: Aromaattista Gewürztraminer fiilistä, hiukan hunajamelonia, hiivaisuutta ja sitrusta
Suu: Hapokas viini (hapokkain maistelluista ei kuitenkaan Gewürztraminer tasolla), omenaista kukkaisuutta, enemmän kukkea kuin hedelmäinen
Mitä mieltä?
Keke +++
Catya +++
Päivän paras. Voisin juoda jonkun spicy ruuan kanssa jos Gewürztraminer on loppu. (Tästä voinee jo päätellä mitä rypälettä tänään todella oltaisiin haluttu maistella)
2. Clay Station Viognier, 2009, Lodi, USA, 13,5%, 99SEK (System)
Nenä: Vahva hunaja, hedelmäinen, ehkä snadisti alkoholi
Suu: Sateenjälkeinen asfaltti, robusta kahvin kitkeryys, aprikoosia, pitkähkö jälkimaku
Mitä mieltä?
Keke ++
Catya ++
3. McManis Viognier, 2009, Kalifornia, USA, 13,5%, 89SEK (System)
Nenä: Flower Power eli todella kukkaisa, huumaava hunaja
Suu: Kuiva, maku häviää suusta nopeasti, ätläkkä, juuri sen makuinen mitä nenä antoi odottaa
Mitä mieltä?
Keke ++
Catya ++
No niin, eli ei ollut suosikkirypäle tämä...ei! Tapamme mukaan matchailimme ruoka viinien kanssa. Ruokapöydässämme oli tänään Subwayn patongit: kana teryaki täysjyvä leivällä, juustolla, ei paahdettuna, kaikki muut kasvikset paitsi tomaatti, Southwest kastike, pippuri ja oregano. Ja vaikka Viognierin mainostettiin sopivan tulisen ruuan kanssa niin edes patongin välissä olleet jalopeñot eivät saanet viinejä toimimaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti